Easy Uploader

Easy Uploader is een van de verkooptools die Delcampe aanbiedt. Deze tool is ontworpen artikelen in de verkoop te plaatsen via een CSV- of Excel-bestand. Het is de beste manier om snel een groot aantal artikelen te koop aan te bieden. De Easy Uploader is alleen beschikbaar voor leden van de Store Plus. Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen:

Gebruikers die het nuttig vonden: 2 op 41 Lees het artikel

Easy Uploader maakt het mogelijk om snel een groot aantal items te uploaden via de import van een CSV- of Excel-bestand. Om het gebruik nog makkelijker te maken, hebben we twee twee sjabloonbestanden die u kunt downloaden en aanpassen aan de objecten die u te koop wilt aanbieden. Hieronder vindt u meer details over elk van deze bestanden en waar u

Gebruikers die het nuttig vonden: 2 op 24 Lees het artikel

We wilden de overgang van Lister naar Easy Uploader zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom kunnen voormalige Lister-gebruikers hun Lister-bestanden direct importeren in de Easy Uploader zonder ze te hoeven bewerken. Let op: wij herinneren u eraan dat u beperkt bent tot het plaatsen van maximaal 10.000 advertenties per 24 uur (alle veilingsystemen geco

Gebruikers die het nuttig vonden: 1 op 19 Lees het artikel

De lijst met categorieën toont de volledige lijst met categorieën van de site en hun ID-nummer.

Gebruikers die het nuttig vonden: 6 op 28 Lees het artikel

Word lid van de verzamelaars-community!

Registreren Aanmelden